BeatUs Community

Deel jouw eigen inzichten, en leer van like-minded studenten

FAQ

Veelgestelde vragen

De BeatUs Community is dé plek waar studenten tips en tricks met elkaar kunnen delen. Ik deel zelf ook mijn inzichten door posts te delen met bijvoorbeeld boekreviews, ervaringen of andere ontdekkingen. Door middel van connectieverzoeken, forums en een discussieplatform is er alle ruimte om samen met anderen de beste versie van jezelf te vinden. Je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Jij kunt zelf bepalen wat je deelt op jouw profiel, en op de fora. Als je volledig anoniem wilt blijven, raad ik je aan een anonieme gebruikersnaam te kiezen, en geen profielfoto in te stellen. Natuurlijk is het leuker als iedereen elkaar kan leren kennen, maar het belangrijkst is dat jij je veilig voelt om jouw verhaal te delen.

Mijn doel is om een safe space te creëren voor studenten die met minder stress door hun studentenleven willen gaan. Ik draag hieraan bij door zelf actief te zijn op het forum, en via blog posts mijn tips & tricks te delen. Sommigen zijn ook te lezen voor bezoekers die geen lid zijn van de community, maar alle boek-reviews en uitgebreidere artikelen zijn alleen toegankelijk voor leden van de community. Daarnaast heb jij de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen, tips te delen en confectieverzoeken te maken met andere like-minded studenten!

Op verschillende discussiepagina’s kun je meer delen over specifieke onderwerpen. Heb jij net een boek gelezen waarover jij je inzichten kwijt wilt, een bepaalde podcast die je volgt of een specifiek onderwerp of persoon waarover jij alles wilt weten en bespreken? Je kunt helemaal losgaan en gelijkgestemden vinden door zelf een discussie aan te maken! De discussies vind je in de verschillende forums. Heb jij een verzoek voor een nieuw forum? Stuur ons gerust een berichtje via het contactformulier. Om niet jouw hele tijdlijn te spammen met alles wat er gebeurt, kun jij jezelf abonneren op forums die jij wilt volgen!

Doorzettingsvermogen komt vanzelf als je iets nastreeft waar je écht over bent.